MAXMILIÁN ISAAC OSBOURNE
MILO -- 18 YEARS -- 07.10 -- LIBRA
PAST. Milo on rikkaan perienglantilaisen perheen vanhin lapsi, joka kasvatettiin alusta alkaen kovaan nuhteeseen ja kuriin. Ja kohtalaisen hyvin kasvatus tuottikin hedelmää, sillä nuorukaisesta varttui vuosien saatossa hyväkäytöksinen ja kuuliainen esikoinen. Äitinsä kanssa Milo on aina tullut toimeen paremmin kuin hyvin, mutta jääräpäisen ja vanhoillisen isän kanssa napit osuvat väistämättä toisinaan vastakkain. Peruskasvatuksensa vuoksi nuorukainen on yleensä se joka antaa periksi auktoriteetin edessä, mutta toki pientä kapinointia on aina ilmassa nöyrtymisestä huolimatta. Erimielisyydet unohtaen, Milo ei ole millään tavalla katkera isäänsä kohtaan, mieshän sain kunnioittaa omia moraalejaan - kaiken kaikkiaan hänellä on kohtalaisen hyvät välit kaikkiin perheensä jäseniin. Sisaruksista läheisin on luonnollisesti nuorukaisen kaksoissisko Mia, jonka kanssa Milo jakaa lähes kaiken.

Nuorukainen ei ole koskaan erityisemmin iloinnut vanhempiensa vaikutusvaltaisuudesta tai heidän suuresta omaisuudestaan, vaikkei hän toki rahaa ole poiskaan heittämässä. Omalta osaltaan Milo on aina paheksunut asioiden lakaisemista maton alle vain koska niin on mahdollista tehdä: tätä eteenkin hänen isänsä tuppaa harjoittamaan useammin kuin olisi tarpeen. Pienikin hairahdus kultaiselta keskitieltä kohti valoisaa tulevaisuutta, ja naps, heti joku on jo perässä siivoamassa jälkiä ja varmistamassa, ettei perheen vanhimmainen lapsi vain tahri nimeään ennen kuin on edes elämänsä kunnolla aloittanut. Tupakointi tarttui nuorukaiseen osittain siksi, että se tuntui osuvan erityisen kipeästi johonkin isän pullottavista hermoista: nykyään polttaminen on vain lisääntynyt, kuin hiljaisena keskisormenkohotuksena terveellistä elämää ja kultaista keskitietä kohtaan. Tietenkin se on loppupeleissä hyvin vähäistä ja huomaamatonta kapinointia, mutta muuhun riitelemistä inhoava nuorukainen ei kertakaikkiaan jaksa ryhtyä. Mia, joka on sisaruksista se räväkämpi osapuoli, usein naureskelee veljensä laihalle (mutta silti tulostatuottavalle) yritykselle hyppiä isänsä silmille.

Koulunkäynnin Milo on aina hoitanut kiitettävästi, muttei ilmeisesti tarpeeksi erinomaisesti, sillä kun työ oli peruskoulun osalta tehty, päätti isä itsevaltiaan elkein lähettävänsä poikansa Blackmoren sisäoppilaitokseen oppimaan miten auktoriteettejä kunnioitetaan. Poika itse lähinnä vain kohautti päätökselle olkiaan ja sytytti uuden tupakan - ainakaan ei tarvitsisi katsella isänsä punoittavaa naamaa päivätpitkät.


"Please don’t expect me to always be good and kind and loving,
because here are times when I will be cold, and thoughtless and hard to understand."CHARACTER. Pääpiirteittäin Milo on hyväsydäminen ja lämminhenkinen persoona, joka pyrkii säilyttämään hyvät käytöstapansa tilanteessa kuin tilanteessa. Nuorukainen ei ehkä ole joukon äänekkäin rääväsuu, muttei myöskään yritä sulautua takaseinän väreihin: hän on luonteva keskustelija, joka osaa avata suunsa oikeaan aikaan. Milo on rauhallinen sielu, joka nauttii harmoniasta ja haluaa säilyttää elämänsä mahdollisimman yksinkertaisena, ilman turhaa dramatiikkaa. Hän välttelee riitatilanteita parhaansa mukaan, mutta mikäli sellaiseen sattuu syystä tai toisesta joutumaan, yrittää nuorukainen saada asiat ratkeamaan puhumalla ja järkeilyllä aina viimeiseen saakka. Milo on kylmähermoinen ja pitkäpinnainen: hänen huonolle puolelleen on erittäin vaikeaa päästä, eikä poika muutenkaan ole kaunaakantavaa sorttia.

Vetäytyvästä ensivaikutelmasta huolimatta Milo on erittäin ihmiskeskeinen ja sosiaalinen persoona, joka hakeutuu mielummin seuraan kuin oleskelee yksinään päivät pitkät. Sanoissaan hän osaa toisinaan olla hieman liiankin suorasukainen, muttei koskaan yritä tahallaan loukata muita. Nuorukaisella on vahvat käsitykset oikeasta ja väärästä ja hän nauttii syvällisiin keskusteluihin antautumisesta, joskin toitottaa usein omaa kantaansa erittäin intohimoisesti. Milo suhtautuu kaikkiin itseään kiinnostaviin aiheisiin ja asioihin käsittämättömällä intohimolla ja uteliaisuudella, ja tämän saavat toki kokea myös kaikki uudet tuttavuudetkin. Hän selvittää mielellään muiden päänsisäisiä liikkeitä ja ajatuksia, haluaa tietää kaiken aina lempiväristä henkisyyteen saakka. Milolla on uskomaton kyky saada ihmiset tuntemaan itsensä halutuiksi ja huomatuiksi omalla luontaisella perusteellisuudellaan ja lämpimällä asenteellaan. Sisimmässään nuorukainen on pesunkestävä romantikko, joka ei pelkää ilmaista tunteitaan avoimesti.

Ensisijaisesti Milo on ajattelija. Hän pohtii pohtimasta päästyään ja punnitsee vaihtoehtoja aina viimeiseen saakka - carpe diem ei ole koskaan ollut nuorukaisen vahvuuksia, eikä suurien valintojen tekeminen hänelle mieluista. Mukavuudenhaluisuus ei auta tässä kohtaa asiaa lainkaan. Realistinen elämänasenne on kuitenkin pelastanut Milon monessa tilanteessa, sillä pilvilinnoihin katoaminen saattaisi olla ehkä pahinta mitä nuorukaiselle saattaisi tapahtua: sieltä alaspääseminen tuskin olisi kovin helppoa. Materlialistiksikin Miloa voi surutta kuvailla. Hänet on luonnollisesti myös siunattu hyvillä puhelahjoilla ja nopeilla hoksottimilla, ja nuorukainen käyttää verbaliikkaansa häpeilemättä hyväkseen taivutellessaan muita jakamaan omat näkemyksensä tai hurmatessaan näiltä jalat alta. Flirtti luonnistuu myös ongelmitta, toisinaan jopa hänen itsensä huomaamatta. Huumorintajua nuorukaiselta löytyy vaikka muille jakaa, ja se onkin yleensä hyvällä tavalla kiusoittelevaa ja ystävällistä, harvoin poika kenenkään kustannuksella naureskelee. Hän ei myöskään pelkää nauraa itselleen ja omille kömmähdyksilleen, mikä on varmasti yksi Milon miellyttävimmistä ominaisuuksista ja tekee hänestä helpostilähestyttävän.

Kuten jokaisella, on Milollakin huono puolensa. Hän osaa toisinaan olla erittäin manipuloiva ja häikäilemätön yrittäessään saavuttaa jotakin itselleen erittäin tärkeää. Tällöin nuorukaista on vaikea vastustaa eikä hänen tielleen kannata asettua poikkiteloon. Suuttuessaan Milo heittäytyy lapselliseksi: hän kieltäytyy ymmärtämästä muiden näkökulmia ja sanoo mitä sylki suuhun tuo (katuen käytöstään kuitenkin myöhemmin). Suoranainen raivoaminen, esineiden heittely tai väkivaltaisuus ei ole hänen tapaistaan käytöstä. Nuorukaisen ärsyttäminen on kuitenkin loppupeleissä kohtalaisen vaikeaa, eikä tällaisia tilanteita tule eteen kovin usein. Jääräpäisyys on eteenkin vanhempiensa mielestä Milon rasittavimpia ominaisuuksia, sillä jotain päätettyään hän ei suostu luopumaan kannastaan millään hinnalla.LOOKS. Suloinen naapurin poika, juuri siltä Milo monen silmään näyttää. Atleettiseksi lihaskimpuksi häntä ei voi haukkua: jäntevyyttä löytyy sopivasti, mutta poika pitää silti paidan mielellään yllään. Mukavuudenhaluinen luonne näkyy pukeutumisessa, eikä hän vedä ylleen mitään ihan vain näyttääkseen hyvältä, sillä vaatteissa tulee viihtyä. Varreltaan Milo on kohtalaisen pitkä, reippaasti yli metrikahdeksankymmentä: pituudesta suurin osa näyttää vahvasti koostuvan pitkästä jalkaparista.

Kaunein piirre on ehdottomasti hänen pehmeä hymynsä, jonka eri ulottuvuuksilla ei tunnu olevan rajaa. Se osaa olla samaan aikaan niin viaton kuin viettelevä: nuorukaisen hymyillessä on muiden lähellä olijoiden hyvin vaikeaa olla hymyilemättä hänen kanssaan, niin mukaansatempaava tämä komistus on. Hymyn seuraksi silmäkulmiin ilmestyy naururyppyjä, jotka tuovat kasvoihin vielä lisää pehmeyttä ja kun Milo hymyilee tarpeeksi syvään, voi poskille huomata ilmestyvän hymykuopan jos toisenkin. Silmät ovat väriltään kauniin vihreät, mutta sekoittuvat toisinaan tummanruskeiden hiusten sävyyn ja muistuttavat enemmän vihreänruskeita, valaistuksesta riippuen. Hiusten pituus vaihtelee lyhyestä kesätukasta aina hieman pidempään, mutta koskaan suortuvat eivät pääse niin pitkiksi, että ne peittäisivät korvat kokonaan alleen. Milo suosii kampauksia, joissa hän saa kasvatettua päälimmäisiä hiuksia hieman pidemmiksi ja muotoiltua ne ylemmäs, puolittaiseksi heitoksi - se saa hänen korkeat poskipäänsä ja vahvat leukaluunsa hyvin esille. Luonnontilassa hiukset kaartuvat hienoisille kiharoille.

Milo pukeutuu kuin kuka tahansa ikäisensä vähääkään tyylitajua omaava nuori mies. Hänen vaatekaappinsa sisältää värejä laidasta laitaan, eikä miehellä ole mitään tiettyä 'omaa tyyliä', hän laittaa päälleen sitä missä milloinkin tuntee itsensä luontevaksi. Muotia Milo seuraa jonkin verran, muttei ole sen orja, eikä häntä haittaa käyttää paria vuotta vanhaa kevättakkia jos se edelleen mahtuu päälle ja on ehjä. Aurinkolaseihin nuorukainen on luvattoman mieltynyt ja niitä hän luultavasti omistaakin kaikkein eniten, monen monituista paria. Ahkerana tupakoitsijana Milo myös ujuttaa paheensa kulloiseenkin asukokonaisuuteensa: hän kantaa mielellään tupakkaa tai joskus jopa kahta oikean korvansa takana, josta ne saa esille nopeasti himon iskiessä. Varakkaan taustansa takia Milo omistaa paljon merkkivaatteita, lähinnä tottumuksesta - hänelle varmasti kelpaisi halvempikin materiaali, mutta miksi vaihtaa jos kerran on varaa.


DETAILS.
-- Valinnaisaineina filosofia ja kuvaamataito
-- Paha tapa keskittyä usein liikaa yksityiskohtiin...
-- ...unohtaa esimerkiksi ihmisten nimet, mutta muistaa syntymäpäivät pelkkien kasvojen perusteella
-- Aktiivinen tupakoija, tuntuu aina heiluvan sätkä suupielessä mikäli mahdollista
-- Nauttii kirjallisuudesta ja taitteesta, ylipäätään kultturelli persoona
-- Ikuinen hedonisti


" "
HAHMO & TEKSTIT © AMRA | KUVISSA KOMEILEE MAX IRONS
ROOLIPELIHAHMO . RPG-CHARACTER